Ouder worden, ouder zijn.

Voor alle vaders opgegroeid zonder vader. De brief van Opa aan gene zijde.

Willem, Wim,

Ouder worden. Ouder zijn. Ik droomde. Wij beiden oud. Jij vader, ik vader. Wij beiden ouder. Ouder. Ik was het. Jij werd het. Vaders zijn ouder. Ik werd niet ouder. Jij werd ouder. Zonder mij werd je ouder. Zonder vader vader zijn. Geen voorbeeld. Geen vraagbaak. Geen telefoon die opgenomen wordt als je belt. En toch deed je het. Op gevoel. Goed gevoel. Mijn genen leven. Dankzij jou. Missie geslaagd. Iets waar je trots op kunt zijn. Iets waar ik trots op ben. Goed gedaan jochie.

Was getekend: Freek Beekhuis, Gene Zijde, 17 december 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: